Uw eigendom verkopen met ons

Het verkopen van uw onroerend goed, zoals een huis of appartement, in regio Waregem, Gent en Deinze is geen alledaags gebeuren. Immo Francis De Meester staat u professioneel bij tijdens dit ganse proces. De marktkennis, juridische achtergrond en ervaring van onze vastgoedprofessionals staan garant voor het succesvol realiseren van de verkoop van uw eigendom.

Een huis verkopen in Waregem, Deinze of Gent met gratis waardebepaling

Wanneer u uw woning wilt verkopen in Gent, Waregem of Deinze nemen onze vastgoedprofessionals onmiddellijk contact met u op om een afspraak in te plannen om een marktconforme prijs van uw woning te bepalen. Een correcte prijszetting is de basis van een succesvolle verkoop. Onze schattingen gebeuren steeds nauwkeurig aan de hand van diverse objectieve parameters dewelke getoetst worden aan de economische situatie.

Een waterdicht verkoopdossier

Wat van cruciaal belang is, is een goede dossiervoorbereiding. Op die manier wordt de potentiële koper transparant en eerlijk geïnformeerd en komen er nadien geen ‘verrassingen’ boven water die de verkoop van uw eigendom in het gedrang kunnen brengen.

Immo Francis De Meester zorgt ervoor dat alle juridische documenten beschikbaar zijn bij het verkopen van uw woning, zoals een appartement of huis, in Waregem, Deinze of Gent. Stedenbouwkundige inlichtingen, EPC-attest, bodemattest, elektrische keuring en dergelijke zijn voorbeelden van administratie die in orde moet zijn.

Netwerk en publiciteit

Als u uw woning wilt verkopen in Deinze, Waregem of Gent zijn wij ervan overtuigd dat dit een specifieke aanpak vraagt. Door onze jarenlange ervaring in de bouw- en vastgoedsector hebben wij een groot netwerk aan klanten en investeerders. Hierdoor is de kans zeer bestaande dat de potentiële koper van uw eigendom reeds in ons bestand zit.

Uw eigendom wordt gepubliceerd via elk mogelijk kanaal, zowel via geschreven pers, portaalwebsites als sociale media, omdat we uit ervaring weten dat publiek op verschillende manieren hun nieuwe thuis zoekt. Dat zorgt ervoor dat het verkopen van uw huis of appartement in Waregem, Deinze of Gent vlotter verloopt.

Bezoeken, onderhandelingen en verkoopovereenkomst

Onze experts zorgen voor een professionele begeleiding tijdens bezoeken en controleren de solvabiliteit van de potentiële koper. We zijn onderhandelaars in hart en nieren waardoor we er steeds naar streven uw woning in Gent, Deinze of Waregem aan de hoogst mogelijke prijs te verkopen. Wanneer de perfecte koper wordt gevonden, dan zorgt ons administratief team voor de afhandeling van uw verkoopdossier en stelt een expert een waterdichte verkoopovereenkomst op in samenspraak met uw notaris.

Neem contact met ons op

Laat ons helpen bij het verkopen van uw woning, zowel huis als appartement, in Gent, Deinze of Waregem. Reken op onze vastgoedprofessionals om u van een goede service te voorzien. U kunt ons tevens altijd contacteren via het online contactformulier.

Interesse of meer vrijblijvende info nodig?

Een pand te koop in Gent, Deinze of Waregem? Reken op een van onderstaande vastgoedconsulenten om de perfecte service te leveren. Je kan ons ook altijd bereiken via het online contactformulier.

Maak kennis met onze vastgoedconsulenten

Gunnar Lison

Verkoop Deinze en Waregem

Nico Decorte

Verkoop Gent