Makelaar in Gent, Waregem en Deinze

Immo Francis De Meester is dé makelaar in Gent, Waregem en Deinze! Wilt u een huis of appartement kopen of bent u juist op zoek naar een specialist om uw eigendom te verkopen? Of bent u geïnteresseerd in het huren of verhuren van een pand? Wij helpen u graag verder. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er speelt in de vastgoedmarkt en kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarnaast staan uw wensen bij ons centraal. Schakel ons in als vastgoedmakelaar in Gent, Deinze of Waregem en profiteer van uitstekende service!

✓ Gratis waardebepaling

✓ Een waterdicht verkoopdossier

✓ Publicatie via elk mogelijk kanaal

Verkoop uw vastgoed via onze makelaar in Gent, Waregem en Deinze

Bij de verkoop van uw onroerend goed komt veel kijken. Zo moet er een waardebepaling worden uitgevoerd en dient het vastgoed gepubliceerd te worden voor potentiële kopers. Ook een goede dossiervoorbereiding, onderhandelingen en uiteindelijk het opstellen van een verkoopovereenkomst zijn belangrijke onderwerpen. Wanneer u zeker wilt zijn dat de verkoop van uw pand in Gent, Deinze of Waregem goed verloopt, schakelt u onze vastgoedmakelaar in. We beschikken over de nodige marktkennis, een juridische achtergrond en ervaren vastgoedconsulenten. Hierdoor staan we als vastgoedmakelaar garant voor het succesvol realiseren van de verkoop van uw eigendom in bijvoorbeeld Gent.

Bel voor meer informatie en advies naar 056 61 11 11

Wilt u zelf een woning of bedrijfspand kopen?

Ook wanneer u zelf vastgoed wilt kopen in regio Deinze, Gent of Waregem, kunt u bij ons als makelaar terecht. We hebben een ruim aanbod aan huizen, appartementen en bedrijfspanden te koop staan. Daarnaast hebben we als vastgoedmakelaar over de afgelopen jaren een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor we snel op de hoogte zijn van nieuwe koopopties in Gent en omgeving.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Doordat we kantoren hebben in Waregem, Gent en Deinze zit er altijd wel een makelaar bij u in de buurt! Maak een afspraak om langs te komen en bespreek uw wensen. Bel naar een van onze locaties of vul het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en voorzien u van persoonlijk advies. Wist u dat wij als vastgoedmakelaar in Gent, Waregem en Deinze een gratis waardebepaling aanbieden tijdens de verkoop van uw pand? Neem ook hiervoor contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.