Appartement verkopen in Gent

Wilt u uw appartement verkopen in Gent? Schakel dan Immo Francis De Meester in! Wij zijn een ervaren vastgoedmakelaar en hebben locaties in Gent, Waregem en Deinze. Zo zit er altijd wel een kantoor bij u in de buurt. Wij helpen u om de verkoop van uw vastgoed zo soepel mogelijk te laten verlopen en nemen u al het werk uit handen. Hierbij staan uw wensen centraal.

✓ Gratis waardebepaling

✓ Een waterdicht verkoopdossier

✓ Publicatie via elk mogelijk kanaal

Uw appartement verkopen in Gent met professionele begeleiding

Het verkopen van een appartement of ander vastgoed in Gent is vaak een lang proces. Daarom is het fijn om een professional aan uw zijde te hebben die u advies geeft en met u meedenkt. Wij hebben veel marktkennis, een juridische achtergrond en ervaren vastgoedconsulenten in dienst. Hierdoor hebben we al vele verkopen succesvol gerealiseerd. U profiteert bij ons van een gratis waardebepaling van uw vastgoed om zo een marktconforme prijs te bepalen. Ook zorgen we voor een goede dossiervoorbereiding en stellen we alle juridische documenten beschikbaar. Daarna publiceren we uw appartement via elk mogelijk kanaal om potentiële kopers te bereiken. U geniet van professionele begeleiding tijdens het gehele proces.

Bel voor meer informatie en advies naar 056 61 11 11

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd wat wij als makelaar voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 09 234 11 11 of vul het contactformulier in. We vertellen u meer over het verkopen van uw appartement in Gent en luisteren naar uw wensen.