Graaf van Vlaanderenplein 35 , 9000 Gent

Stijlvol kantoor in prachtig herenhuis te Gent

€ 2 950

In dit karaktervolle herenhuis te Gent bevindt zich deze klassevolle, volledig ingerichte kantoorruimte met een totale oppervlakte van 175m². Het herenhuis kan dienst doen als kantoor of commercieel pand.

Het kantoor is opgedeeld in ruimtes op het gelijkvloers en de kelderverdieping, deze hebben hoge plafonds en zijn zeer lichtrijk. Op het gelijkvloers bevinden zich 2 bureaus, een kitchenette/opslagruimte en afzonderlijk toilet. Verder is er nog toegang tot het gemeenschappelijke koertje, te delen met de bewoners boven het kantoor. In de kelderverdieping bevinden zich nog 2 bureaus en een opslagruimte/technische ruimte.

Het meubilair wordt mee verhuurd met het pand. Verder is er nog mogelijkheid tot het bijhuren van 5 parkeerplaatsen, €100/staanplaats/maand.

Het pand is gelegen aan het Zuid en is zeer vlot bereikbaar. Openbaar vervoer bevindt zich in de onmiddellijke omgeving van het pand.
  • Geen horeca
  • Onroerende voorheffing ten laste van de huurder
Beschikbaar: in overleg

Met zijn prachtige uitstraling en inrichting, is dit pand misschien wel ideaal voor het (verder) realiseren van uw commerciële droom?

EPC-label: C

Contacteer Gunnar Lison vandaag nog voor uw bezoek of voor meer informatie via 0497 55 94 13 of gunnar@demeester.be 

Gunnar Lison

+32 497559413

Kenmerken

Totale opp. 175 m²
EPC EPC label
EPC ref. 20230622-0002925398-KNR-1
Algemene staat Instapklaar
Beschikbaar vanaf In overleg

Indeling

  • 4x Kantoorruimte
  • Kitchenette
  • Opslagruimte
Navigeer naar dit pand