Gratis waardebepaling van uw woning te Gent

Met een gratis waardebepaling van uw woning in Gent weet u meteen hoeveel u kunt vragen bij de verkoop van uw huis of appartement. Deze geschatte kostprijs berekenen wij bij Immo Francis De Meester zo accuraat mogelijk. Dankzij onze 25 jaar aan ervaring en door het continu opvolgen van de vastgoedmarkt weten wij wat de gangbare prijzen op dit moment zijn. Conform de normen van de markt krijgt u van ons een nauwkeurige en gratis waardebepaling voor uw woning in Gent.

✓ Gratis waardebepaling

✓ Een waterdicht verkoopdossier

✓ Publicatie via elk mogelijk kanaal

Kom bij ons voor veel meer dan een gratis waardebepaling van uw woning in Gent

Of u nu een appartement of een huis heeft; bij ons kunt u altijd een gratis waardebepaling van uw woning in Gent laten plaatsvinden. Wanneer dit voltrokken is, kunt u meteen gebruikmaken van ons uitgebreide netwerk en onze vele publicatiekanalen om extra aandacht te genieten op de lokale vastgoedmarkt, bijvoorbeeld als u een huis wilt verkopen in Deinze. Onze kantoren in Gent, Deinze en Waregem bereiken een breed publiek en maken het u als klant gemakkelijk. U hoeft geen verre verplaatsingen te doen, maar gaat simpelweg langs bij het dichtstbijzijnde filiaal. Mocht u zelf nog een nieuwe woning zoeken, dan kunt u zeker eens een kijkje nemen in ons diverse aanbod van woningen die beschikbaar zijn om te kopen of te huren.

Bel voor meer informatie en advies naar 056 61 11 11

Maak een afspraak

Zou u graag ons team willen inschakelen voor een gratis waardebepaling van uw woning in Gent? Dan maakt u het best een afspraak met een van onze medewerkers. U kunt ons hiervoor bereiken via het telefoonnummer 09 234 11 11 of via het online contactformulier.