Detail

Woning te Beveren-Leie

Verkocht

Kenmerken

Type:
Woning
Referentie:
WA-20190010
Oppervlakte:
667 m2
Slaapkamers:
4

Bijkomende informatie

Bouwvergunning:
Onbekend
Bestemming:
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaardingen:
Nee
Recht van voorkoop:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Onbekend
Overstromingsgevoelig:
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed:
Nee
EPC-referentie:
20190123-0002126042-1
EPC:
310

Omschrijving

Bij het binnenrijden van de rustige woonwijk, die zeer goed gelegen is in de buurt van handelszaken en belangrijke verbindingswegen valt ons oog onmiddellijk op het mooie woonhuis die de hoek bestrijkt.
Bij het binnenkomen merken we meteen de grote gebogen ramen op die de inkomhal voorziet van daglicht.  We beseffen meteen dat dit om een heel degelijke woning gaat en zijn onmiddellijk benieuwd om de rest te ontdekken.

Bij de woonkamer valt ons meteen de grote lichtinval op dankzij de verschillende hoge ramen die sierlijk aangekleed zijn met Amerikaanse rolgordijnen.  Onze aandacht wordt getrokken door een prachtige Finse Tulikivi speksteenkachel die na een paar uur op te warmen 24 u aan gezelligheid en warmte biedt aan de woning.

Aansluitend aan de woonkamer kan men de ingerichte keuken vinden die uitnodigt om zo snel mogelijk aan het koken te gaan en dit met een mooi zicht op de volledig afgesloten grote tuin die als kers op de taart beschikt over een groot tuinhuis en een mooie vijver.  Als we iets verder doorlopen komen we rechtstreeks uit in de ruime garage die voorzien is van een automatische sectionale poort en waar er enige extra bergingsruimte is voorzien.

Als het moment gekomen is om even tijd voor zichzelf te nemen, kan u zich begeven naar de eerste verdieping waar er een ruime badkamer met massage-bad op u wacht en waar u zich volledig kan ontspannen.  Uiteraard is er ook een douchecabine aanwezig indien u liever snel onder de lakens kruipt in 1 van de 4 ruime slaapkamers.  Deze zijn voorzien van rolluiken om u een goede nachtrust te bieden.

Droomt u ook al weg bij het zien van deze woning?  Aarzel dan zeker niet en vraag vandaag nog uw bezoek aan.
Extra troeven:
Alarmsysteem
Carport
Regenput

Ligging

Kleine Liebaardstraat 57
8791 Beveren-Leie

Wenst u een afspraak op ons kantoor?

Waregem

Kantoor  Waregem

Markt 8
8790 Waregem

T 056 61 11 11

Onze openingsuren

maandag tot vrijdag09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag10u00 - 12u00
zondaggesloten