Appartement te Astene

€ 224.000

Kenmerken

Type:
Appartement
Referentie:
DE-20180104C
Naam gebouw:
Park Oase
Oppervlakte:
91,6 m2
Bewoonbare opp.:
82,5 m2
Opp. terras en/of tuin:
9,1 m2
Slaapkamers:
1

Bijkomende informatie

Bouwvergunning:
Ja
Bestemming:
In aanvraag
Dagvaardingen:
Nee
Recht van voorkoop:
Nee
Verkavelingsvergunning:
Ja
Overstromingsgevoelig:
Niet overstromingsgevoelig
Beschermd erfgoed:
Ja
EPC:
0

Omschrijving

Residentie Park Oase is gelegen langsheen de Nazarethsesteenweg te Astene.

De residentie heeft haar naam niet gestolen want de unieke locatie is als een oase van rust in het prachtig park op het voormalig kasteeldomein De Ceder met zijn eeuwenoude bomen op een boogscheut van het centrum van Astene. De idyllische ligging van deze groene oase wordt versterkt door de aansluiting op het stadsbos van Deinze.

Het complex van 33 wooneenheden is verdeeld over 2 afzonderlijke gebouwen van respectievelijk 16 en 17 levensloopgeschikte appartementen of flats erkend als assistentiewoningen. Deze opdeling is een bewuste keuze om de kleinschaligheid van wonen te kunnen behouden en tevens aan alle bewoners rondom zich de maximale beleving van het park te kunnen laten ervaren. Er zijn 22 appartementen met 2 slaapkamers en 11 appartementen met 1 slaapkamer, allen ontworpen via het concept van levensloopbestendig wonen met grote overdekte hoekterrassen en schitterende zonneterrassen op de bovenste verdieping. De 2 gebouwen zijn ondergronds verbonden door een afgesloten parkeergarage en bovengronds via een binnentuin.

In het eerste gebouw bevindt zich een huiselijk ingerichte ontmoetingsruimte met terras waar bewoners kunnen bijeenkomen evenals met familie en vrienden.

Op 50 meter wandelafstand door het park bevindt zich achter de vijver het gerenoveerde vakantiecentrum en herstelverblijf De Nieuwe Ceder met restaurant, bar, speeltuin, zwembad, wellness, kiné/fitness ruimten, verpleging, kapper, lichaamsverzorging ... wat een bijzondere meerwaarde voor de residentie betekent. De bewoners beschikken over een golfkarretje om naar het herstelverblijf te rijden.

De luxe om te wonen te midden van een fantastisch groen kader, met de nodige winkels, dienstverlening, zorg en ontspanning op wandelafstand, is een concept dat zijn gelijke niet kent in Astene en omgeving.

Bekijk het volledige project: https://www.demeester.be/projecten/project/1710546/project-nazarethsesteenweg-9800-astene
 

Voor meer info: www.demeester.be - T. 09/380.11.10 - deinze@demeester.be

 

Gunnar Lison
Uw contactpersoon
Gunnar Lison
Vastgoedconsulent

Mail naar gunnar@demeester.be
Of contacteer ons kantoor in Deinze.

Ligging

Nazarethsesteenweg 0
9800 Astene

Wenst u een afspraak op ons kantoor?

Deinze

Kantoor  Deinze

Kortrijkstraat 1 bus 1
9800 Deinze

T 09 380 11 10

Onze openingsuren

maandag tot vrijdag09u00 - 12u00 en 13u30 - 18u00
zaterdag10u00 - 12u00
zondaggesloten