Stormestraat 39 , 8790 Waregem

Centraal gelegen gloednieuwe handelsruimte in commercieel hart Waregem

€ 5 500

Als ambitieuze ondernemer ben je altijd op zoek naar het perfecte pand qua ligging. Want … location, location, location. Wel, in het commercieel kloppend hart van Waregem bevindt zich net dat! En dan nog casco, zo kun je het helemaal zelf inrichten, om je fonkelnieuwe zaak meteen juist te starten.

Deze nieuw te bouwen handelszaak zal vlot bereikbaar zijn. De op en top commerciële ligging in dé winkelstraat van Waregem is ideaal om je zaak uit te baten. Aan passage en kooplustigen geen tekort, dus. Ideaal voor de nieuwe ondernemers die hier hun intrek zullen nemen.

Het mooie handelspand bestaat uit een gelijkvloerse verdieping van 207,45 m² én er komt dan nog eens, met een trap bereikbare, mezzanine bij van 131 m². De mogelijkheden zijn hier legio.

Het pand zal alle noodzakelijke sanitaire aansluitingen (keuken en toilet) beschikbaar hebben, maar voor de rest kunnen ambitieuze ondernemers hier 100% hun gedacht doen.

Bij dit pand horen eveneens 2 bergingen in de kelderverdieping waarvan 1 rechtstreeks te bereiken is vanuit de winkel.

Extra troeven?
  • Waregem is een stad in beweging. Het ligt op de as tussen Kortrijk en Gent en ondernemers zijn hier meer dan welkom!
  • Door het nieuw parkeerbeleid is er altijd parking in de Stormestraat. Daarnaast zijn de parkeerzones in de Verhelststraat, de Meersstraat, Het Pand en De Markt op wandelafstand.
  • Het pand is zowel te voet, met de fiets als het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.
Je bent ondernemer en op zoek naar een perfect gelegen pand in Waregem, maak dan zeker een afspraak via ons kantoor in Waregem op 056 61 11 11

 

Gunnar Lison

+32 497559413

Kenmerken

Totale opp. 338 m²
Bewoonbare opp. 338 m²
Algemene staat Nieuwe staat
Bouwjaar 2021
Beschikbaar vanaf Bij akte

  • Handelsruimte | 338m²
  • 2x Berging
Navigeer naar dit pand