Immo in de omgeving van Waregem, Gent en Deinze

Als u op zoek bent naar immo in regio Waregem, Gent en Deinze, dan zit u goed bij het kantoor van Immo Francis De Meester. Bij ons rekent u op uitstekende service bij de aankoop of verkoop van een woning. Wenst u te investeren of uw woning te verkopen of te verhuren? Dan begeleiden wij u professioneel bij uw vastgoedtransactie. Bij ons bepaalt u als verkoper zelf hoeveel u wenst te investeren in de verkoop van uw eigendom en dit aan de hand van transparante commissieschalen. Voor het kopen of verkopen van immo in Gent, Waregem of Deinze, klopt u dus met een gerust hart aan bij ons kantoor.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons immo kantoor in Gent, Waregem en Deinze

Bij Immo Francis De Meester besteden we bijzondere aandacht aan communicatie. Onze vastgoedprofessionals hebben de ervaring en het materiaal om uw eigendom optimaal te presenteren via verschillende kanalen. Of u nu op zoek bent naar een ruimer huis of een gezellig nieuwbouwappartement; wij helpen u om de gewenste woning te vinden. Daarnaast kunt u bij ons ook een gratis schatting of waardebepaling laten uitvoeren van uw huidige woning. Zo krijgt u meteen een goed beeld van hoeveel u kunt vragen voor uw pand. Ons enthousiaste team staat voor u klaar! Kom dus gerust eens langs bij ons kantoor als u op zoek bent naar immo in bijvoorbeeld Gent.

Laat ons weten wat u nodig heeft

Het huren, verkopen of kopen van immo; het is allemaal geen probleem bij ons kantoor in Deinze, Gent en Waregem. Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden met een van onze specialisten. Wij beantwoorden al uw vragen en helpen u op weg naar een droomwoning of een nieuwe eigenaar voor uw pand! Ontdek ook gerust ons aanbod dat te huur staat.

 

Toezichthoudende autoriteit

biv-ipi

Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16B - 1000 BRUSSEL
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV

Erkend Vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 204.841 - Francis De Meester
BTW: BE 0477.052.829 - Land van toekenning is België.

KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)