Immo Francis De Meester is actief sinds 1992

Immo Francis De Meester is een actief kantoor sinds 1992.

De familie De Meester is reeds meer dan 50 jaar vertrouwd met de bouwsector.
 Van vader op zoon, reeds 3 generaties lang. De zaakvoerder Francis De Meester heeft duidelijke bedoelingen:
 een professionele begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woning. Naast nieuwbouwwoningen en -appartementen biedt hij ook een ruim assortiment bestaande woningen aan in uw eigen streek.
 Woningen betaalbaar naar ieders vermogen, zowel te koop als te huur.

Lees meer

Schattingen behoren ook tot de activiteiten van Immo Francis De Meester.
 Bedoeling hiervan is een goede band te scheppen tussen koper en verkoper. 
Immo Francis De Meester zal op betrouwbare en onafhankelijke wijze uw woning schatting, want wanneer een absurde prijs wordt vooropgesteld, zal de woning nooit verkocht worden, of zal de koper onvermijdelijk bedrogen worden.

 De aanhoudende onzekerheden in onze sociale en economische samenleving hebben ertoe geleid dat goede beleggingen in roerend goed zoals kasbons en obligaties schaars geworden zijn. Beleggingen in onroerend goed daarentegen hebben door de jaren heen bewezen een solide en betrouwbare vorm te zijn van investeren. Samen met u probeert Immo Francis De Meester een passende, rendabele en vooral eerlijke belegging te vinden.
 Dit kan zowel in uw eigen streek als in de grootstad. 

In ieder geval loont het de moeite om Immo Francis De Meester een bezoek te brengen, onze kantoren vindt u terug in Waregem, Deinze en Gent.

 Men staat u vriendelijk en vrijblijvend ter beschikking.

Tot dan!

Uw vastgoed verkopen, dat doe je met Immo Francis De Meester.

Waarom kiezen voor Immo Francis De Meester

STABIEL

Ruim 25 jaar ervaring in de vastgoedsector. Van vader op zoon en dit voor 3 generaties. Een groot klantenbestand in Oost- en
West-Vlaanderen. Kantoren in uw regio: Gent, Deinze en Waregem.

MARKTKENNIS

Ruim 25 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Een groot klantenbestand in Oost- en West-Vlaanderen. Kantoren in uw regio: Gent, Deinze en Waregem.

Grondige marktkennis en hoge mate van visibiliteit.

UW VASTGOED PARTNER

Professionaliteit, discretie en transparant. Advies als toegevoegde waarde. Elke klant en elke eigendom is waardevol. Inkoop, verkoop, inhuur, verhuur, investering en belegging. Vertrouw op de expertise van Immo Francis De Meester.